top of page

Diensten

Pijncoach consult

Benieuwd naar wat ik als pijncoach voor je kan betekenen? Of heb je specifieke vragen over je hond waar je mee worstelt? Vermoed je pijn of ongemak bij je hond maar je komt er niet en je wilt een grondige analyse? Hier kan ik je mee helpen!

ZZP Senior paraveterinair

Als zelfstandig werkend paraveterinair ben ik multi inzetbaar in de kliniek. Allround in alle facetten van de dierenartspraktijk.

Workshop Pijn bij honden

Dit is een 5 uur durende interactieve workshop over pijn en hoe pijn te leren herkennen. Pijn is een lastig en complex fenomeen! Voor mensen maar ook voor onze honden. Zij kunnen het ons niet in woorden vertellen maar wij kunnen wel leren hoe wij naar hen moeten kijken om pijn en ongemak te herkennen. Want door zorgvuldig te kijken en te meten komen we veel te weten. Dat is waar deze workshop om draait: leer de pijn bij je hond herkennen In deze interactieve workshop leer je je eigen hond nog beter kennen.

Workshop EHBO bj honden

Een 3 uur durende interactieve workshop, oa over het leren herkennen van spoedgevallen bij honden, aanleggen van verband, het opmeten van de pols en andere cruciale handelingen bij honden in nood.

Voor het maken van een afspraak, tarieven, beschikbaarheid of

voor meer uitleg neem je contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@hondenpijn.nl

bottom of page